Over ons

Meer dan 50.000 panelen ervaring


Solar Didam is een kleine organisatie die regionaal werkt. Maar met meer dan 10 jaar ervaring in het leveren, plaatsen en servicen van zonnepanelen zijn we allerminst een nieuwkomer. Met die bagage zijn we nu gefocust op het bedienen van particulieren in de regio Gelderland. We wonen en werken - letterlijk - dichtbij onze klanten. Op die manier kunnen we op een hele laagdrempelige manier onze kennis en kunde over zonne-energie delen met onze klanten.

Zeg je Solar Didam, dan zeg je Eef Scholten. Als ondernemer is Eef verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen Solar Didam. Wat goed is om te weten; naast de kennis van zonnepanelen (en de bijbehorende installatie) is hij elektrotechnisch opgeleid. Dit maakt dat het beoordelen en plaatsen van de elektrotechnische installatie om de opgewekte zonne-energie ook terug te kunnen leveran aan het net deskundig gedaan kan worden. En met de veiligheidskundige achtergrond (Eef heeft jarenlang een bedrijf gerund in veilig werken op hoogte) kun je er ook op vertrouwn dat het plaatsen van de zonnepanelen op het dak veilig en goed gebeurd
 

Heeft u een vraag? Bel onze adviseur.

Onze adviseur heeft ervaring met allerhande vraagstukken. Geheel vrijblijvend voorziet hij u van deskundig advies of aanvullende informatie.

Of het nu gaat over het potentiele rendement van uw investering, welke zonnepanelen voor uw situatie het meest geschikt zijn of de wijze waar op ze op uw woonhuis, carport, schuur of vakantiewoning worden bevestigd. Voor elke vraag heeft onze adviseur een antwoord.